Manuel Rodríguez, 40 anos nos fogóns de numerosos barcos: «O cociñeiro é o que aguanta dunha tripulación, é como a nai de todos»

VIVEIRO · Exclusivo suscriptores

Manuel Luis Rodríguez, no porto de Celeiro
Manuel Luis Rodríguez, no porto de Celeiro PEPA LOSADA

Despois de sobrevivir ao afundimento do Mariscador, asegura: «Cando naufragas non sentes nada. Agarrótase tanto o corpo que só te decatas en terra»

12 abr 2025 . Actualizado a las 14:18 h.

Conta Manuel Luis Rodríguez Pérez (Celeiro-Viveiro, 65 anos) que comezou no mar aos 17 ao haber un embarazo na familia, que lle obrigou a deixar os estudos. Non estaba afeito e a primeira semana mareouse


Contenido exclusivo para suscriptores
Continúa leyendo con tu suscripción PDF
Disfruta 3 meses por 3€/mes Periódico digital en PDF + WEB sin límites Suscríbete